0

Artikelen met "1-3 werkdagen" zijn direct leverbaar. "10-14 werkdagen" komt binnen vanuit onze leverancier.

Review Logo4,8 van 5 @ Google reviews
0
Fysieke Winkel in Nederland
Uitgebreid Assortiment
Wereldwijde Verzending

Artikelen met "1-3 werkdagen" zijn direct leverbaar. "10-14 werkdagen" komt binnen vanuit onze leverancier.

Wie zijn wij

We’re a group from the Netherlands.

 

 

Koos

 

Koos

Koos Timmermans

 

Mijn naam is Koos Timmermans. Ik ben de oprichter van HMKT. Het begon als een hobby en passie voor auto's en schaalmodellen. Ik heb in 2005 van mijn hobby mijn werk kunnen maken. We begonnen met Modelautokampioen en in 2018 zijn wij volledig overgestapt naar HMKT. Ik heb meerdere sales opleidingen afgerond. Mijn grootste taak is voornamelijk het inkopen van modellen en het aanbieden van voorraad. Mijn toekomstvisie is om meer artikelen aan te bieden en ervoor te zorgen dat de klanten een onvergetelijk ervaring hebben tijdens het winkelen, zowel online als in de fysieke winkel

 

 

 

 

Ricardo Silva

 

Mijn naam is Ricardo Silva. Ik ben al werkzaam bij HMKT sinds 2017. Ik ben begonnen bij HMKT als een stagiair van een sales opleiding. Door de werksfeer en collegialiteit kon ik HMKT niet meer verlaten. Vervolgens ben ik mijzelf gaan specialiseren in sales en klantenservice. Mijn toekomstplan is om de beste te worden in mijn vakgebied en daarvoor wil ik nieuwe technieken gaan leren en implementeren (ICT, Marketing, enz) om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook ben ik uw contactpersoon voor zakelijke doeleinden en samenwerkingen!

Bedankt voor uw tijd en ik wens u van dienst te kunnen zijn online en/of in de winkel.

 

 

 

                                                                                                           

 

 

 

 

Sjoerd Loonen

 

Mijn naam is Sjoerd Loonen. Ik ben een verzamelaar van schaalmodellen, voornamelijk Bugatti's. In mijn zoektocht voor nieuwe modellen kwam ik HMKT tegen op internet, het was zo dicht bij huis dat ik het niet kon laten en even een kijkje moest nemen. Na mijn prettige ervaring vroeg ik of er een mogelijkheid was dat ik in het weekend naast mijn school kon komen helpen met het inpakken en organiseren van de winkel, gelukkig was dat mogelijk. Sinds 2019 ben ik elke weekend bezig met het spiegelen van de winkel en het inpakken van bestellingen. 

 

 

 

Ans Timmermans

 

Mijn naam is Ans Timmermans. Ik heb in het verleden voor Phillips gewerkt als directie secretaresse. Ik heb hierdoor veel kantoor ervaring en weet mijzelf te manoeuvreren in het bedrijf. Mijn taken zijn het afwerken van orders en het controleren van gegevens (zoals adressen, betalingen en nog veel meer). Sinds het begin van HMKT help ik al mee en door de super gezellige werksfeer wil ik er ook niet mee stoppen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Timmermans

Mijn naam is John Timmermans. Ik ben heel mijn leven een ondernemer geweest. Ik ben ook sinds het begin van HMKT aan het helpen, voornamelijk met het inpakken van bestellingen en de werkplaats op orde te houden. Ik heb een passie voor auto's waardoor het helpen bij HMKT nog veel leuker maakt. Ook vind ik leuk om mijn ondernemingscapaciteiten op proef te stellen en deze te delen. 

 

 

 

 

Sander Timmermans

 Mijn naam is Sander Timmermans. Ik ben de man achter de schermen die alles qua technieken regelt. Ik ben tijdens mijn ontwikkelingsreis op het vak ICT uitgekomen. Met behulp van HMKT heb ik mijn nieuwe techniek op proef gesteld en heb deze zodanig kunnen verbeteren  tot een hoog niveau. Mijn taken zijn koppelingen aansluiten tussen platformen en het verbeteren van onze systeem. Ik wil ervoor zorgen dat u ons zo makkelijk mogelijk kunt vinden en een schitterende ervaring heeft met het online bestellen van onze vele producten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rik Van den Boomen

Mijn naam is Rik Van den Boomen. Ik ben 16 jaar oud en mijn hobby’s zijn voetballen en met mijn quad rijden. Ook heb ik een bijbaan bij de Jumbo in Hapert. Ik ben begonnen op het Pius x College op niveau vmbo-t, dat duurde 4 jaar, na die 4 jaar heb ik voor de volgende opleiding gekozen: Ondernemer Retail niveau 4 op het Summa College in Eindhoven. In het eerste jaar moet ik stage lopen bij een winkel, ik heb gekozen voor HMKT in Bergeijk. Tot nu toe vind ik het hier leuk en heb al veel verschillende dingen geleerd. Ik hoop nog meer verschillende dingen te leren. Ben dus zeker tevreden met deze stageplek. In de toekomst zou ik graag iets voor mijzelf willen te beginnen, door alle nieuwe technieken die door HMKT gebruikt worden is dit daarom een perfecte stageplek voor een toekomstige ondernemer.

 

 

Telefoonnummer

+31497556538
4,8 van 5Review LogoWij scoren een 4,8 van 5 op Google reviews

HMKT

Elskensakker 42
5571 SK, Bergeijk
Nederland Bekijk op Google Maps

NL001143148B46
17180913

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »