0
Review Logo4,8 van 5 @ Google reviews
0
Hobby & Persoonlijke Verzorging
Fysieke Winkel in Nederland
Wereldwijde Verzending

Retourneren & terugbetaling

 

Al onze producten worden grondig geïnspecteerd, zijn in uitstekende staat en worden stevig verpakt met voldoende piepschuimondersteuning om het transport te doorstaan.

 

RETOURBELEID

Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket worden geretourneerd, mits aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • Voor schaalmodellen - Producten en productverpakking verkeren in goede staat. Dit betekent geen scheuren aan alle zijden van de verpakking, geen tekenen van wijziging aan de oorspronkelijke staat, en complete onderdelen inclusief alle schroeven, stickers, of kaarten indien aanwezig.
  • Voor cosmetica - Producten en productverpakking zijn ongeopend met een intacte verzegeling.
  • Andere producten - Ongewijzigd en zonder tekenen van gebruik.

Let op! Als u een defect schaalmodel, niet compleet schaalmodelonderdelen of niet compleet producten heeft ontvangen, stuur dan binnen 24 uur een e-mail naar [email protected] met vermelding van de naam van de klant, het bestelnummer en bijgevoegde foto's van de buitenverpakking, productverpakking en het probleem van het product voor beoordeling. Na 24 uur na ontvangst van het pakket, gaan we ervan uit dat u het pakket in goede en complete staat heeft ontvangen.

Let op! De klant mag een andere vervoerder gebruiken voor de retourzending, maar eventuele extra kosten dan onze standaard verzendkosten worden door de klant betaald.

Let op! Voor schaalmodellen met lakschade, probeer deze alsjeblieft niet te herstellen zonder ons eerst binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen door foto's te sturen. Als u echter besluit om het zelf te repareren of chemische stoffen aan te brengen die leiden tot wijziging van de oorspronkelijke staat, en u wilt het toch retourneren, dan bent u onderhevig aan een waardevermindering, afhankelijk van de ernst.

 

BESCHADIGING BIJ RETOUR

De uitgaande verzending is voor risico van HMKT en de retourzending is voor risico van de consument. Eventuele schade aan het product of verlies van het pakket tijdens de retourzending wordt niet vergoed. Wij kunnen echter hulp bieden door contact op te nemen met de verzendmaatschappij om de mogelijkheid van dekking onder de verzekeringspolis te onderzoeken.

 

TERUGBETALINGSBELEID

Zodra HMKT de geretourneerde producten heeft ontvangen, beoordeeld en goedgekeurd, wordt de klant terugbetaald via de betaalmethode van de klant.

Let op! Producten die niet compleet en gebroken worden geretourneerd, terwijl het product binnen 14 dagen in het bezit was van de klant, worden niet vergoed.

Let op! Schaalmodellen die vuil worden geretourneerd (met vette vingerafdrukken, vlekken of stof) en met scheuren in de verpakking veroorzaakt door de klant, hebben recht op een waardevermindering van de productwaarde, die in mindering wordt gebracht op het terug te betalen bedrag.

Let op! Indien een klant besluit meerdere producten te bestellen maar slechts een deel daarvan te retourneren, wordt een terugbetaling alleen verstrekt voor de waarde van de geretourneerde items, exclusief de verzendkosten. De klant is verantwoordelijk voor het betalen van de retour verzendkosten.

Let op! De kosten voor retourzending worden betaald door de klant, met uitzondering van goedgekeurde retourzendingen vanwege gebroken schaalmodellen door transport en onvolledige onderdelen.

 

Telefoonnummer

+31497556538
4,8 van 5Review LogoWij scoren een 4,8 van 5 op Google reviews

HMKT

Elskensakker 42
5571 SK, Bergeijk
Nederland Bekijk op Google Maps

NL001143148B46
17180913

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »